Set 3 avertizori Fox MMX si swingere Fox MK2

dai un ban, da' stai in fata

Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman

Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
mirceasd
Veteran
Veteran

Re: Set 3 avertizori Fox MMX si swingere Fox MK2

Mesaj de mirceasd » 31 Ian 2013, 08:33

Madalin Dirla scrie:Daca s-ar achizitiona acest set separat costurile ar fi urmatoarele :
- 3 swingere MK 2 = 387 lei ;

- 3 avertizoare MX (deci nu MMX care nu se gasesc in Ro si care are multiple facilitati in plus fata de MX ) = 597 lei ;
- 3 suporti U spate = 87 lei
- 1 cutie swingere = 150 lei

P.S. Nu-i nimik ca ai intervenit eronat :D ,dar mai uita-te tu in descrierea dansului si-ai sa-mi dai dreptate ;)

Scuze ca intervin, ...Madalin, seturile vandute de D-l Mircea au fiecare in componenta: 3 senzori FOX MMX + 3 swingere mk2. Cred ca ai omis sa te uiti umpic mai sus in topic la descriere...nu-i nimik !! ;).

Madalin , Madalin n-o da pe ziaristica , nu extrage din context , eu dadeam intradevar preturile la articole cumparate de noi dar daca le aduni ai sa vezi ca fac mai mult decat pretul stabilit de mine pentru vanzare :-?

Oricum seturile se retrag de la vanzare , m-am hotarat sa le pastrez numai pentru partidele de 12 h pe zi , pentru celelalte partide lungi mi-am achizitionat deja tot ce-mi trebuie :-h
Multumesc pentru gazduire , se poate inchide.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.

bradlly
senior
senior

Mesaj de bradlly » 01 Feb 2013, 00:11

P.S. Nu-i nimik ca ai intervenit eronat :D ,dar mai uita-te tu in descrierea dansului si-ai sa-mi dai dreptate ;)

= Dupa cum ai pus "punct" (.) dupa prima afirmatie rezulta ca faci referire la tot setul, fara sa fi bagat de seama ce cuprinde =
=Dand exemplul cu linkul doar spre swingere mi-a intarit aceasta convingere =

Asta e..scuze ca am intervenit eronat la o exprimare eronata ;)
:D

Madalin , Madalin n-o da pe ziaristica , nu extrage din context , eu dadeam intradevar preturile la articole cumparate de noi dar daca le aduni ai sa vezi ca fac mai mult decat pretul stabilit de mine pentru vanzare :-?
Se pare ca nu sunt singurul care a inteles asa.

PS. :D anu asta ii reactivati pe Claudiu Niculescu ( pune o vorba buna nasu' ) si Danciulescu ( N&D ), ca a plecat si Tucudean.
Lasand gluma la o parte fire intinse in 2013 !!!
APS Bucuresti
www.pescar-sportiv.ro
Alexandru Brad
0720.990.295

Madalin Dirla
Veteran
Veteran

Mesaj de Madalin Dirla » 01 Feb 2013, 02:17

Fire intinse tuturor!
P.S. Hai steaua,LA VALE :)) =)) !!!!
[/quote][/quote]

Se pare ca nu sunt singurul care a inteles asa.

PS. :D anu asta ii reactivati pe Claudiu Niculescu ( pune o vorba buna nasu' ) si Danciulescu ( N&D ), ca a plecat si Tucudean.
Lasand gluma la o parte fire intinse in 2013 !!![/quote]

Scrie răspuns

Înapoi la “Vanzari - articole pescuit”