Vand 5 mulinete Daiwa Tournament Linear-x 5000
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: Vand 5 mulinete Daiwa Tournament Linear-x 5000
mulinetele se intorc la vanzare
pret nou: 1900
Mai bine pastreaza-le! Decat sa le dai cu 1900lei, mai bine le pastrezi!
Pentru cei care nu stiu, Tournament Linear X au 8 rulmenti dintre care 4 CRBB, aucorp si rotor metalic, tambur de rezerva identic cu cel principal si sunt construite si finisate la fel de bine ca Infinity!
Linear X se numara printre cele mai fiabile mulinete de pe piata. In Germania si Austria de exemplu se vand cu 150-160e.
La 380lei/buc e pomana!
@Iowa
Ma doare sufletul cand vad cat de ieftin le dai. Stau prost cu banii ca le-as lua eu.
Un free UP de la mine.
Super mulinete!
Pentru cei care nu stiu, Tournament Linear X au 8 rulmenti dintre care 4 CRBB, aucorp si rotor metalic, tambur de rezerva identic cu cel principal si sunt construite si finisate la fel de bine ca Infinity!
Linear X se numara printre cele mai fiabile mulinete de pe piata. In Germania si Austria de exemplu se vand cu 150-160e.
La 380lei/buc e pomana!
@Iowa
Ma doare sufletul cand vad cat de ieftin le dai. Stau prost cu banii ca le-as lua eu.
Un free UP de la mine.
Super mulinete!
Multumesc frumos pentru aprecieri, comentariul tau a cotat si el la decizia de a le scoate de la vanzare. Asadar mulinetele nu se mai vand.
Multumesc
Multumesc