Vand senzori si swingeri
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand senzori si swingeri
1.Set Energoteam E-Sential 4+1-Set de 4 avertizori radio Energoteam + statie.
Posibilitati de reglare volum,ton si sensitivitate.Raza 200 metri , mufa pentru swingeri tip iluminated
starea lor este buna , eu personal i-am achizitionat in urma cu un an de la un magazin online . Pret 290 Ron
2.Swinger Fox Illuminated in stare buna.Eu i-am cumparat in ianuarie iar acum ii vand deoarece doresc sa-mi cumpar altceva.Pret 490 Ron.
Pretul pachetului este de 700 Ron .
Cosmin Clinci 0721406017
Posibilitati de reglare volum,ton si sensitivitate.Raza 200 metri , mufa pentru swingeri tip iluminated
starea lor este buna , eu personal i-am achizitionat in urma cu un an de la un magazin online . Pret 290 Ron
2.Swinger Fox Illuminated in stare buna.Eu i-am cumparat in ianuarie iar acum ii vand deoarece doresc sa-mi cumpar altceva.Pret 490 Ron.
Pretul pachetului este de 700 Ron .
Cosmin Clinci 0721406017
- Madalin Dirla
- Veteran
Re: Vand senzori si swingeri
Grasule,de cand ai senzorii??
Din Decembrie , i-am luat de la magazinul lui Vali Bonto.Madalin007 scrie:Grasule,de cand ai senzorii??
dai si separat numai senzorii????
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
sorprodan scrie:dai si separat numai senzorii????
Sigur ca da!
a venit mosu cu un set nou ,,,,,bosfor scrie:sorprodan scrie:dai si separat numai senzorii????
Sigur ca da!
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
sorprodan scrie:a venit mosu cu un set nou ,,,,,bosfor scrie:sorprodan scrie:dai si separat numai senzorii????
Sigur ca da!
Ce Mos darnic...

SE POATE INCHIDE , MULTUMESC DE GAZDUIRE!