vind lansete jrc deffender
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- lucky_vis29
- membru activ
vind lansete jrc deffender
vind 3 lansete jrc deffender actiune 3/90,3,5 lb 13" cumparate anul trecut in noiembrie pret 500 si mai vb tel 0724682126
- lucky_vis29
- membru activ
Re: vind lansete jrc deffender
atunci ajutama sa pun pozele?
fa ceva
fa ceva
- robertpescar
- senior
lucky_vis29 scrie:atunci ajutama sa pun pozele?
fa ceva

Ai auzit de Google ? Cand n-ai habar de un lucru, foloseste-l tata cu incredere...ca nu musca !lucky_vis29 scrie:atunci ajutama sa pun pozele?
fa ceva
Daca tot nu te descurci vezi ca am facut eu un topic despre treaba asta !
http://www.infopescar.tv/forum/citeste- ... t3622.html
Daca nici acum nu te descurci...suna-l pe Mos Craciun, ca numai el e in stare sa faca minuni !

- lucky_vis29
- membru activ
POZELE SINT FACUTE CU TELEFONUL SI NU MERGE SI NU MAI FITI IRONICI INCERCATI SA INTELEGETI OAMENII CU RESPECT
- lucky_vis29
- membru activ
NU CRED CA ESTI MODERATOR ESTI PUS AICI SA-TI DAI IMPORTANTA O SA TE PRINDA SCARA RULANTA <<tata>>
Coane, daca eram Moderator iti stergeam mizeria asta de anunt din prima !lucky_vis29 scrie:NU CRED CA ESTI MODERATOR ESTI PUS AICI SA-TI DAI IMPORTANTA O SA TE PRINDA SCARA RULANTA <<tata>>
Dupa cate vad eu te incadrezi exact in zicala romaneasca: prostul nu e "om" destul, daca nu e si fudul ! Pune mana si invata sa scrii, sa postezi si sa atasezi pozele ...de-abia dupa aia sa-mi spui mie : FA CEVA !