 
   
   
  

 
   
   
  

toader nicolae scrie:Mariuse am pescuit anul trecut pe Herastru si daca vroiai sa prinzi crap trebuia sa pui feliute subtiri de usturoi pe carlige si viermi sau pufuleti fara usturoi prindeai 20 de kg de caras si platica si poate 1-2 ciortani(cine a fost pe herastrau poate confirma).Am incercat si pe alte balti dar fara prea mari satisfactii.Daca poate deslusi cineva misterul ii raman indatorat.


 
   
  




Chiar nu stie nimeni misterul acestor elemente; foarte interesante?bujor marius scrie:Mai am cateva nelamuriri: boiaua dulce inlocuieste robin redul; la ce ajuta usturoiul (praful de usturoi) ,pt ca in una din retetele de boiles pe care le-ati dat in emisiunile d-voastra, spuneati de adaugarea lor, precum si de ltele....

bujor marius scrie:Chiar nu stie nimeni misterul acestor elemente; foarte interesante?bujor marius scrie:Mai am cateva nelamuriri: boiaua dulce inlocuieste robin redul; la ce ajuta usturoiul (praful de usturoi) ,pt ca in una din retetele de boiles pe care le-ati dat in emisiunile d-voastra, spuneati de adaugarea lor, precum si de ltele....

 Probabil o fi responsabil de ceva vitamine, aminoacizi, proteine si arome in plus fata de alte ingrediente. Practica a dovedit ca are efect. Nu-mi cere dozaj ca nu am folosit. Alti pescari incearca tot felul de combinatii cu produse naturale, ca de exemplu ficat, splina, inima de vita date prin blender, rame tocate, libelule, viermusi, scoica, tot ce este din categoria momela vie, tocate, pasturate, sau uscate si macinate apoi introduse in compozitia boiliesurilor. Sunt prinzatoare majoritatea dar au doua probleme. Aduc mai mult peste mic si se altereaza repede. Astea sunt concluziile pe care le-am desprins urmarindu-i pe cei care folosesc asemenea "ingrediente".
  Probabil o fi responsabil de ceva vitamine, aminoacizi, proteine si arome in plus fata de alte ingrediente. Practica a dovedit ca are efect. Nu-mi cere dozaj ca nu am folosit. Alti pescari incearca tot felul de combinatii cu produse naturale, ca de exemplu ficat, splina, inima de vita date prin blender, rame tocate, libelule, viermusi, scoica, tot ce este din categoria momela vie, tocate, pasturate, sau uscate si macinate apoi introduse in compozitia boiliesurilor. Sunt prinzatoare majoritatea dar au doua probleme. Aduc mai mult peste mic si se altereaza repede. Astea sunt concluziile pe care le-am desprins urmarindu-i pe cei care folosesc asemenea "ingrediente".


deci pot folosi cu incredere laptele pref pt a putea lega bulgari(fainuri si seminte)cristea radu scrie:DA