Hakuyo Pro Royal, Husa 3,9/11 bete, 4 buzz bari inox

dai un ban, da' stai in fata

Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman

Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
baubau
membru activ
membru activ

Re: Hakuyo Pro Royal, Husa 3,9/11 bete, 4 buzz bari inox

Mesaj de baubau » 11 Iul 2011, 10:29

miyagi scrie:
baubau scrie:Te salut Cornel, daca nu ai nici o graba lansetele Ron Thompson le iau eu sigur, dar cand ajung in tara, sept-oct, inca nu pot da o data exacta. Ori le pui deoparte, ori le lasi in vanzare si poate inca le mai regasesc tot la tine pe la acea data.

Numai bine, Florin.
Sal Florine! Mah nu ma grabesc neaparat. Vroiam sa-mi mai completez cu cate ceva pe la echipamentul de crap pentru competitii. Daca ti le doresti tu neaparat ti le pastrez. Sunt alea pentru Dunare si Delta de mal ca eu m-am apucat de pescuit din barca pe Dunare. Deci cum am spus, daca le vrei neaparat le scot si ti le pastrez pana cand te intorci.
Ma bucur sa aud de tine. Sper ca-ti merge treaba.
Numai bine!

Chiar te rog frumos sa mi le pastrezi, daca ai cum sa le trimiti spre Constanta si mai bine (pana in sept-oct). Hai ca vedem cum facem, te caut cu un pm sapt viitoare spre joi sa le si platesc. Plata o pot face prin paypal sau trimit cu moneygram doar ca am sa te pun pe drum la un oficiu money.

Multumesc, Florin.

miyagi
Veteran
Veteran

Mesaj de miyagi » 11 Iul 2011, 12:55

Chiar te rog frumos sa mi le pastrezi, daca ai cum sa le trimiti spre Constanta si mai bine (pana in sept-oct). Hai ca vedem cum facem, te caut cu un pm sapt viitoare spre joi sa le si platesc. Plata o pot face prin paypal sau trimit cu moneygram doar ca am sa te pun pe drum la un oficiu money.

Multumesc, Florin.[/quote]

Chiar maine dimineata plec la mare si daca numarul vechi mai e valabil il voi suna pe fratele tau sa i le predau. E bine asa? Cu banii discutam dupa, fara probleme.
....restul e folclor ca istorie n-are cum.

miyagi
Veteran
Veteran

Mesaj de miyagi » 11 Iul 2011, 13:06

Au mai ramas:
- 4 bete Pro Royal, 3,9 m, 4 lb in stare impecabila - 800 lei
- o husa pentru 11 lansete de 3,9 m cu buzunare pentru mincioguri, umbrela, picheti, 3 bete echipate, 4 + 4 neechipate - 200 lei
- set de 4 buzz bari inox cu 3 posturi, extensibili, pozi loc, geanta transport - 200 lei

baubau
membru activ
membru activ

Mesaj de baubau » 11 Iul 2011, 14:28

miyagi scrie:Chiar te rog frumos sa mi le pastrezi, daca ai cum sa le trimiti spre Constanta si mai bine (pana in sept-oct). Hai ca vedem cum facem, te caut cu un pm sapt viitoare spre joi sa le si platesc. Plata o pot face prin paypal sau trimit cu moneygram doar ca am sa te pun pe drum la un oficiu money.

Multumesc, Florin.
Chiar maine dimineata plec la mare si daca numarul vechi mai e valabil il voi suna pe fratele tau sa i le predau. E bine asa? Cu banii discutam dupa, fara probleme.[/quote]

E perfect, Dan are acelasi numar. 07243940*8
O sa-l anunt si pe el si sa revina cu un telefon astazi sa stabiliti datele. Multumesc si revin cu plata :D

Am vorbit, revine el cu un telefon astazi pe acelasi numar pe care il am vodafone 446 la sfarsit. Inca e activ sau ai alt numar?

miyagi
Veteran
Veteran

Mesaj de miyagi » 11 Iul 2011, 15:03

E in regula. Am vorbit mai devreme cu Dan si ne vom intalni maine in zona garii.

miyagi
Veteran
Veteran

Mesaj de miyagi » 11 Iul 2011, 20:28

Au mai ramas:
- 4 bete Pro Royal, 3,9 m, 4 lb in stare impecabila - 800 lei
- o husa pentru 9 lansete de 3,9 m cu buzunare pentru mincioguri, umbrela, picheti, 3 bete echipate, 3 + 3 neechipate - 200 lei
- set de 4 buzz bari inox cu 3 posturi, extensibili, pozi loc, geanta transport - 200 lei
- echipament alpinism utilitar complet, produse de marca, 100 m de coarda statica noua Tendon de 10,5.

Cer scuze pentru greseala pe care am strecurat-o la husa si rectific: husa este doar pentru 9 lansete si nu pentru 11 si are 3 compartimente pentru cate 3 lansete si altele pentru accesorii.

miyagi
Veteran
Veteran

Mesaj de miyagi » 12 Iul 2011, 11:13

miyagi scrie:E in regula. Am vorbit mai devreme cu Dan si ne vom intalni maine in zona garii.
Gata Florin. I le-am predat lui Dan mai devreme.

baubau
membru activ
membru activ

Mesaj de baubau » 12 Iul 2011, 23:03

Multumesc Cornel, ne auzim sapt viitoare, (miercuri seara mai exact) pentru a gasi o modalitate de a le si plati. Concediu placut si capturi marete la chefal **==

miyagi
Veteran
Veteran

Mesaj de miyagi » 13 Iul 2011, 12:47

baubau scrie:Multumesc Cornel, ne auzim sapt viitoare, (miercuri seara mai exact) pentru a gasi o modalitate de a le si plati. Concediu placut si capturi marete la chefal **==
Nicio problema Florin. Multumesc de urare, dar la ce canicula e la mare nu cred ca o sa merg la chefal. Am facut arsuri deja stand numai pana la 11 pe plaja. Nici macar nu a intrat cum trebuie ca sunt curenti reci in mal si se pare ca sta pe la bulgari. Ieri la Corbu pe plaja inaintea intrarii unui nor mergea guvidele, hanusul si bacaliarul din barca.
Sa ai spor si vorbim.

miyagi
Veteran
Veteran

Mesaj de miyagi » 20 Iul 2011, 00:21

Mai adaug 2 mulinete Attak FR 6000 la pret de 150 amandoua, cu tamburii principali incarcati cu fir si rezervele goale insa le voi da doar impreuna cu husa si buzbarii. Pret total 550 roni.

miyagi
Veteran
Veteran

Mesaj de miyagi » 16 Aug 2011, 17:33

miyagi scrie:Mai adaug 2 mulinete Attak FR 6000 la pret de 150 amandoua, cu tamburii principali incarcati cu fir si rezervele goale insa le voi da doar impreuna cu husa si buzbarii. Pret total 550 roni.
S-au dat si mulinetele. Ramane Husa, lansetele, buzbarii, echipamentul de alpinism utilitar si mai adaug si un costum de piele Harley Davidson, mana a doua, adus din state, in stare foarte buna, discutabil.

miyagi
Veteran
Veteran

Mesaj de miyagi » 16 Aug 2011, 17:36

Mai adaug doua mulinete Mitchel Avo Runner 7500 noi ( doar o iesire ) si 2 BFF 3,6 m, 4 lb folosite ca markere.

miyagi
Veteran
Veteran

Mesaj de miyagi » 16 Aug 2011, 22:59

Sau schimb cu mulinete somn marimea 8000, fara chinezarii. Preferabil marci nemtesti.

Stefannell
junior
junior

Mesaj de Stefannell » 26 Aug 2011, 19:33

Salutare, mai ai ceva bete de vanzare?de carp?miar trebui ceva, plata cu paypal merge?

miyagi
Veteran
Veteran

Mesaj de miyagi » 17 Oct 2011, 20:37

Stefannell scrie:Salutare, mai ai ceva bete de vanzare?de carp?miar trebui ceva, plata cu paypal merge?
Imi pare rau, dar deabia acum am vazut postarea ta. Bete nu mai am de dat. A ramas husa pe care as mai schimba-o cu una de 3,6 Daiva, buzbari si pichetii.

Scrie răspuns

Înapoi la “Vanzari - articole pescuit”