Hakuyo Pro Royal, Husa 3,9/11 bete, 4 buzz bari inox
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Hakuyo Pro Royal, Husa 3,9/11 bete, 4 buzz bari inox
Vand:
- 4 bete Pro Royal, 3,9 m, 4 lb in stare impecabila - 800 lei
- o husa pentru 11 lansete de 3,9 m cu buzunare pentru mincioguri, umbrela, picheti, 3 bete echipate, 4 + 4 neechipate - 200 lei
- set de 4 buzz bari inox cu 3 posturi, extensibili, pozi loc, geanta transport - 200 lei
- 5 bete Dunare, Ron Thompson Hard Core II, modelul nou, 3 m, actiune 150g, foarte reusite, au doar doua iesiri - 100 / buc sau 450 toate.
Preturile sunt " take it or leave it".
- o husa pentru 11 lansete de 3,9 m cu buzunare pentru mincioguri, umbrela, picheti, 3 bete echipate, 4 + 4 neechipate - 200 lei
- set de 4 buzz bari inox cu 3 posturi, extensibili, pozi loc, geanta transport - 200 lei
- 5 bete Dunare, Ron Thompson Hard Core II, modelul nou, 3 m, actiune 150g, foarte reusite, au doar doua iesiri - 100 / buc sau 450 toate.
....restul e folclor ca istorie n-are cum.
Re: Hakuyo Pro Royal, Husa 3,9/11 bete, 4 buzz bari inox
Mai adaug la vanzare sau schimb echipament de alpinism utilitar complet, marci consacrate, coarda noua, etc, cu cort, rod pod inox, s.a.
Cu tot respectul dar un Ron Thampson nou e 112 Ron aici http://www.totalfishing.ro/lanseta-ron- ... 11667.html
O reducere de 12 Ron ... e cam putin , nu ? No offense !
Cu tot respectul dar las-o in plm asa cum am pus-o eu daca n-ai nici-o treaba!
Va freaca pa unii la mansarda cum isi vinde sau cumpara omu` amaraciunile!
Deci vezi-ti de treburile tale.
Va freaca pa unii la mansarda cum isi vinde sau cumpara omu` amaraciunile!
Deci vezi-ti de treburile tale.
Si chiar daca ar fi asa tie ti se par putini cei 12 lei pe criza asta? Atunci ia-le pe toate 5 si vei avea o reducere de 110 lei. Si astia-s putini pe aceeasi criza? Sunt exact cat un bat nou. Nu crezi ca e o oferta pe care nici un magazin nu ti-o face? La pret de 5 obtii pe a 6-ea? Bineinteles ca pe tine te-a interesat ca de obicei doar stricarea pietei. Asa faci peste tot pe unde intrii si in plus n-ai nici macar de-o chifla in stomac daramite sa-ti permiti o scula buna. Eu macar le dau aproape noi si le-am redus la aproximativ jumatate fata de pretul de achizitie, in plus le-am situat ca pret sub cel de magazin.Marinarul scrie:Cu tot respectul dar un Ron Thampson nou e 112 Ron aici http://www.totalfishing.ro/lanseta-ron- ... 11667.html
Daca erai interesat sa cumperi si te incurcai de pret procedai altcumva fara a-ti da cu parerea aiurea. Asa! pentru ce ai postat aici?
Am citit topicul asta de mult si am vazut ca si pe rapitori procedeaza la fel insa si pe alte sit-uri de crap. Acum in culmea tupeului vinde o porcarie de navomodel, chipurile profesional ( de parca ar exista asa ceva ) la pret de "piesa", cu o lanterna din Dragon pentru iluminat frontal si il deranjeaza ca a intrat Lao si i-a frecat ridichea reprosandu-i exact ce face el. Ca s-a bagat aiurea in seama, ca-i strica piata si alte chestii de-astea. Vreau sa zic ca nu sunt adeptul plantatului cu navlomodelul pentru ca unul reusit dupa parerea mea costa cat o barca gonflabila si daca-i meserias costa cat ea echipata cu motor insa nu m-am mai abtinut ca si in topicul despre care vorbesti tu, acolo nefiind problema mea. Acum s-a bagat cu mine in seama de parca m-ar cunoaste, asa cum i-a reprosat si lui Lao.Laurentiu scrie:Da-l ma in .....branza, ca asa face si pe topicuri si pe p.m.-uri. Un atarnache.
Uite aici..
I-am promis un topic dedicat si o sa i-l deschid chiar acum.
Rog un moderator sa faca un pic de curatenie pe acest topic si sa ma invete si pe mine cineva cum e cu " stiky " ala ca vreau sa-i acord cu ocazia asta o bulina baiatului ca sa aiba si el parte de publicitate nu numai noi astia care-l suparam.
Am rugat si eu un moderator sa faca un pic de curatenie pe aici daca tot s-au strecurat postari inoportune ca si topicul pe care l-am deschis in consecinta!
Hai ca l-am turnat cu clonele lui de cacao de pe rapitori, unde are mai multe conturi si face valuri pe la vanzari cand nu-i convine pretul, le cumpara ieftin si le vinde scump. Are un cont marinarul si altul vegas_75. Inca nu i-am gasit clona de aici dar o gasesc eu. Il mai si cunosc, saracia naibii care este. Un milog si atarnache.
Nu ai vazut ca inca de acum cateva luni au aparut reclamatii despre el intr-un topic dedicat....
Nu ai vazut ca inca de acum cateva luni au aparut reclamatii despre el intr-un topic dedicat....
Nenorocul lui a fost ca si eu sunt pescar de rapitor si am vazut topicul de-acolo inca de la debutul lui. Nu m-am bagat dupa cum am zis ca nu-mi plac clinciurile insa m-a calcat pe bataturi. Nu stiu cum cred unii ca busuiocul poate fi dres. Sunt ofticos de felul meu si de-aia stau intr-o oarecare banca insa lasa-ma acolo ca va fi liniste.Laurentiu scrie:Hai ca l-am turnat cu clonele lui de cacao de pe rapitori, unde are mai multe conturi si face valuri pe la vanzari cand nu-i convine pretul, le cumpara ieftin si le vinde scump. Are un cont marinarul si altul vegas_75. Inca nu i-am gasit clona de aici dar o gasesc eu. Il mai si cunosc, saracia naibii care este. Un milog si atarnache.
Oricum iti mltumesc Laure pentru sustinere si sa fi convins ca voi fi si eu langa tine cu aceeasi moneda.
Nu e treaba noastra neaparat ci a moderatorilor insa cum suntem noi balcanici si ei au dreptul lor. Daca nu i-ar fi permis, nu numai aici ci pe toate forumurile, nu s-ar fi ajuns prea departe, dar se pare ca are trecere peste tot. Stie sa se faca simpatic.
Ma rog! sunt problemele lui. Sa ne intoarcem la ale noastre ca mai avem si alte treburi.
Felicitari Bute! Felicitari Simion! Felicitari Dinu! Hai Romania!
Valabil.miyagi scrie:Vand:
valabilmiyagi scrie:Vand:
Te salut Cornel, daca nu ai nici o graba lansetele Ron Thompson le iau eu sigur, dar cand ajung in tara, sept-oct, inca nu pot da o data exacta. Ori le pui deoparte, ori le lasi in vanzare si poate inca le mai gasesc tot la tine pe la acea data.
Numai bine, Florin.
Numai bine, Florin.
Sal Florine! Mah nu ma grabesc neaparat. Vroiam sa-mi mai completez cu cate ceva pe la echipamentul de crap pentru competitii. Daca ti le doresti tu neaparat ti le pastrez. Sunt alea pentru Dunare si Delta de mal ca eu m-am apucat de pescuit din barca pe Dunare. Deci cum am spus, daca le vrei neaparat le scot si ti le pastrez pana cand te intorci.baubau scrie:Te salut Cornel, daca nu ai nici o graba lansetele Ron Thompson le iau eu sigur, dar cand ajung in tara, sept-oct, inca nu pot da o data exacta. Ori le pui deoparte, ori le lasi in vanzare si poate inca le mai regasesc tot la tine pe la acea data.
Numai bine, Florin.
Ma bucur sa aud de tine. Sper ca-ti merge treaba.
Numai bine!