InfoPescar.Tv – istoric si alte date informative

InfoPescar.TV este singura televiziune 100% romaneasca dedicata exclusiv pescuitului, cu transmisiune tv live online non-stop.

Are ca scop popularizarea pescuitului cu tehnici și mijloace moderne, a pescuitului de competiție sau ca practică recreativă, alte informații specifice pescuitului și protecției mediului, dezbateri pe teme legislative în domeniu și de combatere a braconajului.InfoPescar.Tv

Istoric

Cel mai longeviv format de televiziune destinat pescarilor din România, InfoPescar.TV a apărut în iunie 2001, la scurt timp după lansarea postului de televiziune OTV, unde a fost difuzat ca producție cu apariție săptămânală. Emisiunea a fost realizată de către Florentin Iuga, director tehnic al OTV la acea vreme și asociat al S.C. Euro Media Impact S.R.L. deținatoarea brandului și formatului emisiunii. Difuzată inițial pe durata a 3 ore în direct din studio, l-a avut ca moderator pe ing. piscicol Gheorghe Ștefan.
În perioada octombrie 2002 – august 2003, în urma suspendării licenței de emisie a OTV, emisiunea a fost preluată de Tele 7 abc. In 2004 a revenit la OTV in urma reluarii emisiei acestui post. Din 2007, odata cu retragerea lui Gheorghe Ștefan datorita incadrarii intr-o functie politica, pe lângă sarcina de producător, Florentin Iuga a preluat și moderarea emisiunii. Durata programului s-a redus la 30 minute săptămânal. În 2009 a incetat contractul de difuzare cu OTV. Emisiunea a fost apoi preluată de Fishing&Hunting Channel (fosta PVTV) până în august 2010 când și-a încetat apariția ca emisiune de sine stătătoare cu durată limitată.

Difuzare program InfoPescar.Tv

Încă din 2006 S.C. Euro Media Impact achiziționase domeniul infopescar.tv, astfel că la încheierea colaborării cu PVTV și-a lansat propriul canal TV online.

Din august 2010 Infopescar.TV transmite programe cu și despre pescuit, în regim de stream video online non-stop. Difuzeaza atât emisiuni înregistrate cât și transmisiuni live. Televiziunea este integrată într-un website bine documentat informativ și beneficiază de comunicarea interactiva permanentă pe care o asigură forumul comunității.