Nada noua testata pe lacul Varlaam (video)

Reintalnirea cu lacul Varlaam e intotdeauna incantatoare, indiferent daca iti asezi tabara pentru cateva zile sau doar te abati pe acolo cateva clipe din treburile cotidiene.

Un astfel de drum pana la Giurgiu, mi-a oferit oportunitatea de a vizita din nou lacul Varlaam, renumit deja atat prin capturile de exceptie cat si prin atmosfera speciala pe care o ofera oricui poposeste pe malurile sale.

In lumina calda a dupaamiezei de sfarsit de septembrie, speram sa am norocul de a vedea macar unul din mustaciosii impecabili, asortat perfect peisajului englezesc, servit blitzurilor si camerei video de catre un pescar destoinic. Si nu m-a surprins deloc sa gasesc pe unul din standurile de pe insula, pe Claudiu Popa, venit sa testeze o noua gama de boiliesuri marca CLAUMAR PESCAR, pe care o va lansa in curand.

Ce a realizat in cele doua-trei ore cat am stat de vorba si ce tip de nada a testat, va las sa vedeti in scurta filmare alaturata. Si nu ezitati sa dati o fuga sa vedeti sau sa va rezervati o partida de pescuit pe lacul Varlaam, oricand aveti ocazia.

Autor

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


Populare acum