Pescuit de primavara in Delta

stiucaAm iesit in weekend cu Dorin si Dr Otel sa vedem daca a inceput sa traga pestele pe langa Mila 23 si sa incercam un pescuit in incinta Stipoc. Am avut un mare noroc de vreme buna. 18 grade, soare, plimbare, fotografii, pescuit, gheata, vant.          fotodelta

 
Am vazut primii corcodei mari care deja se curtau, primii nagati pe anul asta, cormorani adunati gramada in fata satului Mila 23. Sambata am fost sa incercam incintele Stipoc, balta din stanga era inghetata, cea din dreapta era partial dezghetata in dreptul deversorului si acolo am reusit sa iau o stiuculita de 600-700g, singur trasatura. La cum se prezinta vremea sigur pana saptamana viitoare va fi dezghetat si ma bag cu o barca pe canale sa vad cum se prezinta stiuca.

 

Duminica dimineata, la cafea, am asistat la un pescuit de cormorani in fata hotelului Paradise Delta House, am constata ca e plin de crap pe Dunarea Veche.

Delta.jpg_8

Cand a iesit soarele am pornit pe lacul Babina dar era in mare parte inghetat, am tot insistat pe langa gheata la un biban dar nu avrut sa se arate, cred ca au intrat si bibanii la bataie. Am mai insistat si pe canalul Lopatna, la intersectia cu Metrova si Miazazi dar …. tot nimic 🙂 .

Aaaaaa, si o stiti pe aia cu: Unde sunt pasari e si peste? E vrajeala! Pe Babina era plin de pasari dar peste .. ioc 🙂 .

Simt eu ca saptamana viitoare o sa fie mai bine.

Delta.jpg

Delta.jpg_1

Delta.jpg_2

Delta.jpg_3

Delta.jpg_5

Delta.jpg_6

Delta.jpg_7

 

fotodelta

Autor

Articolul precedent
Articolul următor

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


Populare acum