Politica de Confidentialitate

Website-ul infopescar.tv se angajeaz─â s─â v─â protejeze confiden╚Ťialitatea. Contacta╚Ťi-ne dac─â ave╚Ťi ├«ntreb─âri sau probleme cu privire la utilizarea datelor dvs. personale la adresa office@euromediaimpact.ro ╚Öi v─â vom ajuta cu pl─âcere.

Prin utilizarea acestui site sau a serviciilor noastre, sunte╚Ťi de acord cu procesarea datelor dvs. personale a╚Öa cum este descris ├«n aceast─â politic─â de confiden╚Ťialitate.

Cuprins

 1. Defini╚Ťiile utilizate ├«n aceast─â politic─â
 2. Principiile de protec╚Ťie a datelor pe care le urm─âm
 3. Ce drepturi ave╚Ťi asupra datelor dvs. personale
 4. Ce date personale colect─âm despre dvs.
 5. Cum folosim datele dvs. personale
 6. Cine altcineva are acces la datele dvs. personale
 7. Cum v─â asigur─âm datele
 8. Informa╚Ťii despre cookie-uri
 9. Informatii de contact

Defini╚Ťii

Date personale ÔÇô orice informa╚Ťie referitoare la o persoan─â fizic─â identificat─â sau identificabil─â.
Procesare – orice opera╚Ťiune sau set de opera╚Ťiuni care se efectueaz─â pe date personale sau pe seturi de date cu caracter personal.
Persoana vizat─â – o persoan─â fizic─â ale c─ârei date cu caracter personal sunt prelucrate.
Copil – persoan─â fizic─â sub 16 ani.
Noi / noi (capitalizate sau nu) – https://www.infopescar.tv

Principiile de protec╚Ťie a datelor

Promitem s─â respect─âm urm─âtoarele principii privind protec╚Ťia datelor:

 • Procesarea este legal─â, corect─â, transparent─â. Activit─â╚Ťile noastre de prelucrare au motive legale. ├Äntotdeauna consider─âm drepturile dvs. ├«nainte de prelucrarea datelor personale. V─â vom furniza informa╚Ťii privind prelucrarea la cerere.
 • Procesarea este limitat─â la scopul. Activit─â╚Ťile noastre de procesare corespund scopului pentru care au fost colectate datele personale.
 • Procesarea se face cu date minime. Noi colect─âm ╚Öi proces─âm doar cantitatea minim─â de date personale necesare pentru orice scop.
 • Procesarea este limitat─â cu o perioad─â de timp. Nu vom stoca datele dvs. personale mai mult dec├ót este necesar.
 • Vom face tot posibilul pentru a asigura corectitudinea datelor.
 • Vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea ╚Öi confiden╚Ťialitatea datelor.

Drepturile persoanelor vizate

Subiectul posesor al datelor are urm─âtoarele drepturi:

 1. Dreptul la informa╚Ťie – ceea ce ├«nseamn─â c─â trebuie s─â ╚Öti╚Ťi dac─â datele dvs. personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt ob╚Ťinute ╚Öi de ce ╚Öi de cine sunt prelucrate.
 2. Dreptul de acces – ceea ce ├«nseamn─â c─â ave╚Ťi dreptul de a accesa datele colectate de la / despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita ╚Öi de a ob╚Ťine o copie a datelor dvs. personale culese.
 3. Dreptul la rectificare – ceea ce ├«nseamn─â c─â ave╚Ťi dreptul s─â solicita╚Ťi rectificarea sau ╚Ötergerea datelor dvs. personale care sunt inexacte sau incomplete.
 4. Dreptul de ╚Ötergere – ceea ce ├«nseamn─â c─â ├«n anumite circumstan╚Ťe pute╚Ťi cere ca datele dvs. personale s─â fie ╚Öterse din ├«nregistr─ârile noastre.
 5. Dreptul de a restric╚Ťiona procesarea – adic─â ├«n cazul ├«n care se aplic─â anumite condi╚Ťii, ave╚Ťi dreptul s─â restric╚Ťiona╚Ťi procesarea datelor dvs. personale.
 6. Dreptul de a se opune proces─ârii – adic─â ├«n anumite cazuri ave╚Ťi dreptul s─â v─â opune╚Ťi proces─ârii datelor dvs. personale, de exemplu ├«n cazul marketingului direct.
 7. Dreptul de a se opune prelucr─ârii automate – ceea ce ├«nseamn─â c─â ave╚Ťi dreptul s─â face╚Ťi obiec╚Ťii la prelucrarea automat─â, inclusiv la profilare; ╚Öi s─â nu fac─â obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automat─â. Acest drept po╚Ťi exercita ori de c├óte ori exist─â un rezultat al profil─ârii care produce efecte juridice care te afecteaz─â sau te afecteaz─â ├«n mod semnificativ.
 8. Dreptul la portabilitatea datelor – ave╚Ťi dreptul s─â ob╚Ťine╚Ťi datele dvs. personale ├«ntr-un format care poate fi citit de ma╚Öin─â sau, dac─â este posibil, ca transfer direct de la un procesor la altul.
 9. Dreptul de a depune o pl├óngere – ├«n cazul ├«n care refuz─âm cererea dvs. ├«n baza Drepturilor de acces, v─â vom oferi un motiv pentru refuz. Dac─â nu sunte╚Ťi mul╚Ťumit de modul ├«n care a fost tratat─â solicitarea dvs., v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi.
 10. Dreptul pentru ajutorul autorit─â╚Ťii de supraveghere – ceea ce ├«nseamn─â c─â ave╚Ťi dreptul la ajutorul unei autorit─â╚Ťi de supraveghere ╚Öi dreptul la alte c─âi de atac, cum ar fi solicitarea de desp─âgubiri.
 11. Dreptul de a retrage consim╚Ť─âm├óntul – ave╚Ťi dreptul s─â retrage╚Ťi orice consim╚Ť─âm├ónt dat pentru procesarea datelor dvs. personale.

Datele pe care le adun─âm

Informa╚Ťii pe care ni le-a╚Ťi furnizat
Acestea poate fi adresa dvs. de e-mail, numele╚Öi prenumele, num─ârul de telefon etc. – ├«n principal informa╚Ťiile necesare pentru livrarea unui produs / serviciu sau pentru a v─â ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa cu noi. Salv─âm informa╚Ťiile pe care ni le furniza╚Ťi pentru a putea r─âspunde sau efectua alte activit─â╚Ťi pe site. Aceste informa╚Ťii includ, de exemplu, numele dvs. ╚Öi adresa de e-mail.

Informa╚Ťii colectate automat despre dvs.
Acestea includ informa╚Ťii care sunt stocate automat prin cookie-uri ╚Öi alte instrumente de sesiune. De exemplu, informa╚Ťiile despre adresa IP, istoricul de cump─âr─âturi (dac─â exist─â), etc. Aceste informa╚Ťii sunt utilizate pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa clien╚Ťilor. C├ónd utiliza╚Ťi serviciile noastre sau c─âuta╚Ťi con╚Ťinutul site-ului nostru, activit─â╚Ťile dvs. pot fi ├«nregistrate.

Informa╚Ťii de la partenerii no╚Ötri
Str├óngem informa╚Ťii de la partenerii no╚Ötri de ├«ncredere, confirm├ónd c─â au motive legale de a ├«mp─ârt─â╚Öi aceste informa╚Ťii cu noi. Acestea sunt fie informa╚Ťii pe care le-a╚Ťi furnizat direct, fie c─â s-au adunat despre dvs. din alte motive legale. Consulta╚Ťi lista partenerilor no╚Ötri┬áaici.

Informa╚Ťii disponibile publicului
Nu adun─âm informa╚Ťii despre tine care sunt disponibile publicului.

Cum folosim datele dvs. personale

Noi folosim datele dvs. personale pentru a:

 • furniza╚Ťi serviciul nostru pentru dvs. Aceasta include, de exemplu, ├«nregistrarea contului;
 • oferindu-v─â alte produse ╚Öi servicii pe care le-a╚Ťi solicitat;
 • oferindu-v─â elemente promo╚Ťionale la cererea dvs. ╚Öi comunic├ónd cu dvs. ├«n leg─âtur─â cu aceste produse ╚Öi servicii;
 • comunicarea ╚Öi interac╚Ťiunea cu dvs.;
 • ╚Öi v─â notific─â despre modific─ârile aduse oric─âror servicii.
 • spori╚Ťi experien╚Ťa clien╚Ťilor;
 • ├«ndeplini o obliga╚Ťie ├«n conformitate cu legea sau contractul;

Noi folosim datele dvs. personale pe motive legitime ╚Öi / sau cu consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â.

Pe baza ├«ncheierii unui contract sau a ├«ndeplinirii obliga╚Ťiilor contractuale, vom procesa datele dvs. personale ├«n urm─âtoarele scopuri:

 • pentru a v─â identifica;
 • pentru a v─â oferi un serviciu sau pentru a v─â trimite / oferi un produs;
 • s─â comunice fie pentru v├ónz─âri, fie pentru facturare;

Pe baza unui interes legitim, ne proces─âm datele personale pentru urm─âtoarele scopuri:

 • s─â v─â trimitem oferte personalizate * (de la noi ╚Öi / sau partenerii no╚Ötri atent selecta╚Ťi);
 • s─â administreze ╚Öi s─â analizeze baza noastr─â de clien╚Ťi (comportament ╚Öi istoric de cump─ârare) pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi calitatea, varietatea ╚Öi disponibilitatea produselor / serviciilor oferite / furnizate;
 • s─â efectueze chestionare privind satisfac╚Ťia clien╚Ťilor;

At├óta timp c├ót nu ne-a╚Ťi informat altfel, consider─âm c─â v─â oferim produse / servicii care sunt similare sau identice cu comportamentul dvs. de istoric de cump─ârare / navigare pentru a fi interesul nostru legitim.

Cu acordul dvs. vom procesa datele dvs. personale în următoarele scopuri:

 • pentru a v─â trimite buletine de ╚Ötiri ╚Öi oferte de campanie (de la noi ╚Öi / sau partenerii no╚Ötri atent selecta╚Ťi);
 • pentru alte scopuri pentru care v-am cerut consim╚Ť─âm├óntul;

Noi procesam datele dvs. personale pentru a indeplini obligatiile care decurg din lege si / sau pentru a folosi datele dumneavoastra personale pentru optiunile prevazute de lege. Ne rezerv─âm dreptul de a anonimiza datele personale adunate ╚Öi de a utiliza astfel de date. Vom folosi datele ├«n afara domeniului de aplicare al prezentei Politici numai atunci c├ónd sunt anonime. Salv─âm informa╚Ťiile dvs. de facturare ╚Öi alte informa╚Ťii culese despre dvs. at├ót timp c├ót este necesar ├«n scopuri contabile sau alte obliga╚Ťii care decurg din lege, dar nu mai mult de at├ót.

Am putea procesa datele personale pentru alte scopuri care nu sunt men╚Ťionate aici, dar sunt compatibile cu scopul original pentru care au fost colectate datele. Pentru a face acest lucru, ne vom asigura c─â:

 • leg─âtura dintre scopurile, contextul ╚Öi natura datelor personale este adecvat─â pentru continuarea proces─ârii;
 • procesarea ├«n continuare nu v─â va afecta interesele ╚Öi
 • exista o garan╚Ťie adecvat─â pentru procesare.

Vă vom informa despre orice procesare și scopuri ulterioare.

Cine altcineva poate accesa datele dvs. personale

Nu v─â ├«mp─ârt─â╚Öim datele personale cu str─âinii de site. Datele personale despre dvs. sunt furnizate, ├«n unele cazuri, partenerilor no╚Ötri de ├«ncredere pentru a v─â oferi posibilitatea de a v─â oferi serviciul sau pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa clien╚Ťilor.

Împărtășim datele dvs. cu:

 • Partenerii no╚Ötri de procesare:
 • Partenerii no╚Ötri de afaceri: euromediaimpact.ro
 • Ter╚Ťe p─âr╚Ťi conectate: vexnet.ro

Lucr─âm numai cu partenerii de procesare care sunt capabili s─â asigure un nivel adecvat de protec╚Ťie a datelor dvs. personale. Noi dezv─âluim datele dvs. personale ter╚Ťilor sau func╚Ťionarilor publici atunci c├ónd suntem obliga╚Ťi din punct de vedere legal s─â facem acest lucru. Am putea dezv─âlui datele dvs. personale unor ter╚Ťe p─âr╚Ťi dac─â v-a╚Ťi dat acordul sau dac─â exist─â alte motive legale pentru aceasta.

Cum v─â asigur─âm datele

Facem tot posibilul pentru a p─âstra datele dvs. personale ├«n siguran╚Ť─â. Utiliz─âm protocoale sigure pentru comunicare ╚Öi transfer de date. Folosim anonimizarea ╚Öi pseudonimizarea acolo unde este potrivit. Monitoriz─âm sistemele noastre pentru posibile vulnerabilit─â╚Ťi ╚Öi atacuri.

Chiar dac─â ├«ncerc─âm tot ce putem, nu putem garanta securitatea informa╚Ťiilor. Cu toate acestea, promitem s─â inform─âm autorit─â╚Ťile competente cu privire la ├«nc─âlc─ârile datelor. De asemenea, v─â vom anun╚Ťa dac─â exist─â o amenin╚Ťare la adresa drepturilor sau intereselor dvs. Vom face tot ce putem ├«n mod rezonabil pentru a preveni ├«nc─âlcarea securit─â╚Ťii ╚Öi pentru a asista autorit─â╚Ťile ├«n cazul ├«n care vor ap─ârea ├«nc─âlc─âri.

Dac─â ave╚Ťi un cont la noi, re╚Ťine╚Ťi c─â trebuie s─â p─âstra╚Ťi secret numele dvs. de utilizator ╚Öi parola.

Copii

Nu inten╚Ťion─âm s─â colect─âm sau s─â colect─âm cu bun─â ╚Ötiin╚Ť─â informa╚Ťii de la copii. Nu viz─âm copiii cu serviciile noastre.

Cookie-uri și alte tehnologii pe care le folosim

Utiliz─âm cookie-uri ╚Öi / sau tehnologii similare pentru a analiza comportamentul clien╚Ťilor, pentru a administra site-ul web, a urm─âri mi╚Öc─ârile utilizatorilor ╚Öi pentru a colecta informa╚Ťii despre utilizatori. Acest lucru se face pentru a v─â personaliza ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa cu noi.

Un cookie este un fi╚Öier text mic stocat pe computer. Cookie-urile stocheaz─â informa╚Ťiile care sunt utilizate pentru a ajuta site-urile s─â func╚Ťioneze. Numai noi putem accesa cookie-urile create de site-ul nostru. Pute╚Ťi controla modulele cookie la nivel de browser. Alegerea dezactiv─ârii cookie-urilor poate ├«mpiedica utilizarea anumitor func╚Ťii.

Utilizăm cookie-urile în următoarele scopuri:

 • Cookie-uri necesare – aceste module cookie sunt necesare pentru a putea utiliza c├óteva func╚Ťii importante pe site-ul nostru, cum ar fi conectarea. Aceste cookie-uri nu colecteaz─â informa╚Ťii personale.
 • Func╚Ťionalit─â╚Ťi cookie – aceste cookie-uri ofer─â func╚Ťionalitate care face ca utilizarea serviciului nostru s─â fie mai convenabil─â ╚Öi face posibil─â oferirea unor caracteristici personalizate mai complexe. De exemplu, ace╚Ötia ar putea s─â-╚Öi aminteasc─â numele ╚Öi e-mailurile ├«n formularele de comentarii, astfel ├«nc├ót s─â nu trebuiasc─â s─â reintroduce╚Ťi aceast─â informa╚Ťie data viitoare c├ónd comenta╚Ťi.
 • Cookie-urile Google Analytics – aceste cookie-uri sunt folosite pentru a urm─âri utilizarea ╚Öi performan╚Ťa site-ului ╚Öi a serviciilor noastre
 • Cookie-uri de publicitate – aceste cookie-uri sunt folosite pentru a difuza anun╚Ťuri care sunt relevante pentru dvs. ╚Öi pentru interesele dvs. ├Än plus, acestea sunt folosite pentru a limita num─ârul de ori ├«n care vede╚Ťi o reclam─â. Acestea sunt, de obicei, plasate pe site-ul web prin intermediul re╚Ťelelor de publicitate cu permisiunea operatorului de site. Aceste cookie-uri iti aduc aminte ca ai vizitat un site web si aceste informatii sunt impartasite altor organizatii, cum ar fi agentii de publicitate. Adesea, cookie-urile de direc╚Ťionare sau de publicitate vor fi legate de func╚Ťionalitatea site-ului furnizat─â de cealalt─â organiza╚Ťie.

Pute╚Ťi elimina modulele cookie stocate ├«n computer prin set─ârile browserului. Alternativ, pute╚Ťi controla anumite cookie-uri ter╚Ť─â parte utiliz├ónd o platform─â de ├«mbun─ât─â╚Ťire a confiden╚Ťialit─â╚Ťii, cum ar fi┬áoptout.aboutads.info sau┬áyouronlinechoices.com. Pentru mai multe informa╚Ťii despre modulele cookie, vizita╚Ťi┬áallaboutcookies.org.

Utiliz─âm Google Analytics pentru a m─âsura traficul pe site-ul nostru. Google are propria politic─â de confiden╚Ťialitate pe care o pute╚Ťi revizui┬áaici. Dac─â dori╚Ťi s─â renun╚Ťa╚Ťi la urm─ârirea de c─âtre Google Analytics, accesa╚Ťi pagina de dezactivare┬áGoogle Analytics opt-out page.

Informatii de contact

Autoritatea de supraveghere

Modific─âri la aceast─â politic─â de confiden╚Ťialitate

Ne rezerv─âm dreptul de a modifica aceast─â politic─â de confiden╚Ťialitate.
Ultima modificare a fost făcută în 24.05.2018.

Continuarea navigarii pe acest website reprezinta acceptarea cookie-urilor si politica de confidentialitate. Afla mai multe

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close