Home >> Politica de Confidentialitate

Politica de Confidentialitate

Website-ul infopescar.tv se angajeaz─â s─â v─â protejeze confiden╚Ťialitatea. Contacta╚Ťi-ne dac─â ave╚Ťi ├«ntreb─âri sau probleme cu privire la utilizarea datelor dvs. personale la adresa office@euromediaimpact.ro ╚Öi v─â vom ajuta cu pl─âcere.

Prin utilizarea acestui site sau a serviciilor noastre, sunte╚Ťi de acord cu procesarea datelor dvs. personale a╚Öa cum este descris ├«n aceast─â politic─â de confiden╚Ťialitate.

Cuprins

 1. Defini╚Ťiile utilizate ├«n aceast─â politic─â
 2. Principiile de protec╚Ťie a datelor pe care le urm─âm
 3. Ce drepturi ave╚Ťi asupra datelor dvs. personale
 4. Ce date personale colect─âm despre dvs.
 5. Cum folosim datele dvs. personale
 6. Cine altcineva are acces la datele dvs. personale
 7. Cum v─â asigur─âm datele
 8. Informa╚Ťii despre cookie-uri
 9. Informatii de contact

Defini╚Ťii

Date personale ÔÇô orice informa╚Ťie referitoare la o persoan─â fizic─â identificat─â sau identificabil─â.
Procesare – orice opera╚Ťiune sau set de opera╚Ťiuni care se efectueaz─â pe date personale sau pe seturi de date cu caracter personal.
Persoana vizat─â – o persoan─â fizic─â ale c─ârei date cu caracter personal sunt prelucrate.
Copil – persoan─â fizic─â sub 16 ani.
Noi / noi (capitalizate sau nu) – https://www.infopescar.tv

Principiile de protec╚Ťie a datelor

Promitem s─â respect─âm urm─âtoarele principii privind protec╚Ťia datelor:

 • Procesarea este legal─â, corect─â, transparent─â. Activit─â╚Ťile noastre de prelucrare au motive legale. ├Äntotdeauna consider─âm drepturile dvs. ├«nainte de prelucrarea datelor personale. V─â vom furniza informa╚Ťii privind prelucrarea la cerere.
 • Procesarea este limitat─â la scopul. Activit─â╚Ťile noastre de procesare corespund scopului pentru care au fost colectate datele personale.
 • Procesarea se face cu date minime. Noi colect─âm ╚Öi proces─âm doar cantitatea minim─â de date personale necesare pentru orice scop.
 • Procesarea este limitat─â cu o perioad─â de timp. Nu vom stoca datele dvs. personale mai mult dec├ót este necesar.
 • Vom face tot posibilul pentru a asigura corectitudinea datelor.
 • Vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea ╚Öi confiden╚Ťialitatea datelor.

Drepturile persoanelor vizate

Subiectul posesor al datelor are urm─âtoarele drepturi:

 1. Dreptul la informa╚Ťie – ceea ce ├«nseamn─â c─â trebuie s─â ╚Öti╚Ťi dac─â datele dvs. personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt ob╚Ťinute ╚Öi de ce ╚Öi de cine sunt prelucrate.
 2. Dreptul de acces – ceea ce ├«nseamn─â c─â ave╚Ťi dreptul de a accesa datele colectate de la / despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita ╚Öi de a ob╚Ťine o copie a datelor dvs. personale culese.
 3. Dreptul la rectificare – ceea ce ├«nseamn─â c─â ave╚Ťi dreptul s─â solicita╚Ťi rectificarea sau ╚Ötergerea datelor dvs. personale care sunt inexacte sau incomplete.
 4. Dreptul de ╚Ötergere – ceea ce ├«nseamn─â c─â ├«n anumite circumstan╚Ťe pute╚Ťi cere ca datele dvs. personale s─â fie ╚Öterse din ├«nregistr─ârile noastre.
 5. Dreptul de a restric╚Ťiona procesarea – adic─â ├«n cazul ├«n care se aplic─â anumite condi╚Ťii, ave╚Ťi dreptul s─â restric╚Ťiona╚Ťi procesarea datelor dvs. personale.
 6. Dreptul de a se opune proces─ârii – adic─â ├«n anumite cazuri ave╚Ťi dreptul s─â v─â opune╚Ťi proces─ârii datelor dvs. personale, de exemplu ├«n cazul marketingului direct.
 7. Dreptul de a se opune prelucr─ârii automate – ceea ce ├«nseamn─â c─â ave╚Ťi dreptul s─â face╚Ťi obiec╚Ťii la prelucrarea automat─â, inclusiv la profilare; ╚Öi s─â nu fac─â obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automat─â. Acest drept po╚Ťi exercita ori de c├óte ori exist─â un rezultat al profil─ârii care produce efecte juridice care te afecteaz─â sau te afecteaz─â ├«n mod semnificativ.
 8. Dreptul la portabilitatea datelor – ave╚Ťi dreptul s─â ob╚Ťine╚Ťi datele dvs. personale ├«ntr-un format care poate fi citit de ma╚Öin─â sau, dac─â este posibil, ca transfer direct de la un procesor la altul.
 9. Dreptul de a depune o pl├óngere – ├«n cazul ├«n care refuz─âm cererea dvs. ├«n baza Drepturilor de acces, v─â vom oferi un motiv pentru refuz. Dac─â nu sunte╚Ťi mul╚Ťumit de modul ├«n care a fost tratat─â solicitarea dvs., v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi.
 10. Dreptul pentru ajutorul autorit─â╚Ťii de supraveghere – ceea ce ├«nseamn─â c─â ave╚Ťi dreptul la ajutorul unei autorit─â╚Ťi de supraveghere ╚Öi dreptul la alte c─âi de atac, cum ar fi solicitarea de desp─âgubiri.
 11. Dreptul de a retrage consim╚Ť─âm├óntul – ave╚Ťi dreptul s─â retrage╚Ťi orice consim╚Ť─âm├ónt dat pentru procesarea datelor dvs. personale.

Datele pe care le adun─âm

Informa╚Ťii pe care ni le-a╚Ťi furnizat
Acestea poate fi adresa dvs. de e-mail, numele╚Öi prenumele, num─ârul de telefon etc. – ├«n principal informa╚Ťiile necesare pentru livrarea unui produs / serviciu sau pentru a v─â ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa cu noi. Salv─âm informa╚Ťiile pe care ni le furniza╚Ťi pentru a putea r─âspunde sau efectua alte activit─â╚Ťi pe site. Aceste informa╚Ťii includ, de exemplu, numele dvs. ╚Öi adresa de e-mail.

Informa╚Ťii colectate automat despre dvs.
Acestea includ informa╚Ťii care sunt stocate automat prin cookie-uri ╚Öi alte instrumente de sesiune. De exemplu, informa╚Ťiile despre adresa IP, istoricul de cump─âr─âturi (dac─â exist─â), etc. Aceste informa╚Ťii sunt utilizate pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa clien╚Ťilor. C├ónd utiliza╚Ťi serviciile noastre sau c─âuta╚Ťi con╚Ťinutul site-ului nostru, activit─â╚Ťile dvs. pot fi ├«nregistrate.

Informa╚Ťii de la partenerii no╚Ötri
Str├óngem informa╚Ťii de la partenerii no╚Ötri de ├«ncredere, confirm├ónd c─â au motive legale de a ├«mp─ârt─â╚Öi aceste informa╚Ťii cu noi. Acestea sunt fie informa╚Ťii pe care le-a╚Ťi furnizat direct, fie c─â s-au adunat despre dvs. din alte motive legale. Consulta╚Ťi lista partenerilor no╚Ötri┬áaici.

Informa╚Ťii disponibile publicului
Nu adun─âm informa╚Ťii despre tine care sunt disponibile publicului.

Cum folosim datele dvs. personale

Noi folosim datele dvs. personale pentru a:

 • furniza╚Ťi serviciul nostru pentru dvs. Aceasta include, de exemplu, ├«nregistrarea contului;
 • oferindu-v─â alte produse ╚Öi servicii pe care le-a╚Ťi solicitat;
 • oferindu-v─â elemente promo╚Ťionale la cererea dvs. ╚Öi comunic├ónd cu dvs. ├«n leg─âtur─â cu aceste produse ╚Öi servicii;
 • comunicarea ╚Öi interac╚Ťiunea cu dvs.;
 • ╚Öi v─â notific─â despre modific─ârile aduse oric─âror servicii.
 • spori╚Ťi experien╚Ťa clien╚Ťilor;
 • ├«ndeplini o obliga╚Ťie ├«n conformitate cu legea sau contractul;

Noi folosim datele dvs. personale pe motive legitime ╚Öi / sau cu consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â.

Pe baza ├«ncheierii unui contract sau a ├«ndeplinirii obliga╚Ťiilor contractuale, vom procesa datele dvs. personale ├«n urm─âtoarele scopuri:

 • pentru a v─â identifica;
 • pentru a v─â oferi un serviciu sau pentru a v─â trimite / oferi un produs;
 • s─â comunice fie pentru v├ónz─âri, fie pentru facturare;

Pe baza unui interes legitim, ne proces─âm datele personale pentru urm─âtoarele scopuri:

 • s─â v─â trimitem oferte personalizate * (de la noi ╚Öi / sau partenerii no╚Ötri atent selecta╚Ťi);
 • s─â administreze ╚Öi s─â analizeze baza noastr─â de clien╚Ťi (comportament ╚Öi istoric de cump─ârare) pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi calitatea, varietatea ╚Öi disponibilitatea produselor / serviciilor oferite / furnizate;
 • s─â efectueze chestionare privind satisfac╚Ťia clien╚Ťilor;

At├óta timp c├ót nu ne-a╚Ťi informat altfel, consider─âm c─â v─â oferim produse / servicii care sunt similare sau identice cu comportamentul dvs. de istoric de cump─ârare / navigare pentru a fi interesul nostru legitim.

Cu acordul dvs. vom procesa datele dvs. personale în următoarele scopuri:

 • pentru a v─â trimite buletine de ╚Ötiri ╚Öi oferte de campanie (de la noi ╚Öi / sau partenerii no╚Ötri atent selecta╚Ťi);
 • pentru alte scopuri pentru care v-am cerut consim╚Ť─âm├óntul;

Noi procesam datele dvs. personale pentru a indeplini obligatiile care decurg din lege si / sau pentru a folosi datele dumneavoastra personale pentru optiunile prevazute de lege. Ne rezerv─âm dreptul de a anonimiza datele personale adunate ╚Öi de a utiliza astfel de date. Vom folosi datele ├«n afara domeniului de aplicare al prezentei Politici numai atunci c├ónd sunt anonime. Salv─âm informa╚Ťiile dvs. de facturare ╚Öi alte informa╚Ťii culese despre dvs. at├ót timp c├ót este necesar ├«n scopuri contabile sau alte obliga╚Ťii care decurg din lege, dar nu mai mult de at├ót.

Am putea procesa datele personale pentru alte scopuri care nu sunt men╚Ťionate aici, dar sunt compatibile cu scopul original pentru care au fost colectate datele. Pentru a face acest lucru, ne vom asigura c─â:

 • leg─âtura dintre scopurile, contextul ╚Öi natura datelor personale este adecvat─â pentru continuarea proces─ârii;
 • procesarea ├«n continuare nu v─â va afecta interesele ╚Öi
 • exista o garan╚Ťie adecvat─â pentru procesare.

Vă vom informa despre orice procesare și scopuri ulterioare.

Cine altcineva poate accesa datele dvs. personale

Nu v─â ├«mp─ârt─â╚Öim datele personale cu str─âinii de site. Datele personale despre dvs. sunt furnizate, ├«n unele cazuri, partenerilor no╚Ötri de ├«ncredere pentru a v─â oferi posibilitatea de a v─â oferi serviciul sau pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa clien╚Ťilor.

Împărtășim datele dvs. cu:

 • Partenerii no╚Ötri de procesare:
 • Partenerii no╚Ötri de afaceri: euromediaimpact.ro
 • Ter╚Ťe p─âr╚Ťi conectate: vexnet.ro

Lucr─âm numai cu partenerii de procesare care sunt capabili s─â asigure un nivel adecvat de protec╚Ťie a datelor dvs. personale. Noi dezv─âluim datele dvs. personale ter╚Ťilor sau func╚Ťionarilor publici atunci c├ónd suntem obliga╚Ťi din punct de vedere legal s─â facem acest lucru. Am putea dezv─âlui datele dvs. personale unor ter╚Ťe p─âr╚Ťi dac─â v-a╚Ťi dat acordul sau dac─â exist─â alte motive legale pentru aceasta.

Cum v─â asigur─âm datele

Facem tot posibilul pentru a p─âstra datele dvs. personale ├«n siguran╚Ť─â. Utiliz─âm protocoale sigure pentru comunicare ╚Öi transfer de date. Folosim anonimizarea ╚Öi pseudonimizarea acolo unde este potrivit. Monitoriz─âm sistemele noastre pentru posibile vulnerabilit─â╚Ťi ╚Öi atacuri.

Chiar dac─â ├«ncerc─âm tot ce putem, nu putem garanta securitatea informa╚Ťiilor. Cu toate acestea, promitem s─â inform─âm autorit─â╚Ťile competente cu privire la ├«nc─âlc─ârile datelor. De asemenea, v─â vom anun╚Ťa dac─â exist─â o amenin╚Ťare la adresa drepturilor sau intereselor dvs. Vom face tot ce putem ├«n mod rezonabil pentru a preveni ├«nc─âlcarea securit─â╚Ťii ╚Öi pentru a asista autorit─â╚Ťile ├«n cazul ├«n care vor ap─ârea ├«nc─âlc─âri.

Dac─â ave╚Ťi un cont la noi, re╚Ťine╚Ťi c─â trebuie s─â p─âstra╚Ťi secret numele dvs. de utilizator ╚Öi parola.

Copii

Nu inten╚Ťion─âm s─â colect─âm sau s─â colect─âm cu bun─â ╚Ötiin╚Ť─â informa╚Ťii de la copii. Nu viz─âm copiii cu serviciile noastre.

Cookie-uri și alte tehnologii pe care le folosim

Utiliz─âm cookie-uri ╚Öi / sau tehnologii similare pentru a analiza comportamentul clien╚Ťilor, pentru a administra site-ul web, a urm─âri mi╚Öc─ârile utilizatorilor ╚Öi pentru a colecta informa╚Ťii despre utilizatori. Acest lucru se face pentru a v─â personaliza ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa cu noi.

Un cookie este un fi╚Öier text mic stocat pe computer. Cookie-urile stocheaz─â informa╚Ťiile care sunt utilizate pentru a ajuta site-urile s─â func╚Ťioneze. Numai noi putem accesa cookie-urile create de site-ul nostru. Pute╚Ťi controla modulele cookie la nivel de browser. Alegerea dezactiv─ârii cookie-urilor poate ├«mpiedica utilizarea anumitor func╚Ťii.

Utilizăm cookie-urile în următoarele scopuri:

 • Cookie-uri necesare – aceste module cookie sunt necesare pentru a putea utiliza c├óteva func╚Ťii importante pe site-ul nostru, cum ar fi conectarea. Aceste cookie-uri nu colecteaz─â informa╚Ťii personale.
 • Func╚Ťionalit─â╚Ťi cookie – aceste cookie-uri ofer─â func╚Ťionalitate care face ca utilizarea serviciului nostru s─â fie mai convenabil─â ╚Öi face posibil─â oferirea unor caracteristici personalizate mai complexe. De exemplu, ace╚Ötia ar putea s─â-╚Öi aminteasc─â numele ╚Öi e-mailurile ├«n formularele de comentarii, astfel ├«nc├ót s─â nu trebuiasc─â s─â reintroduce╚Ťi aceast─â informa╚Ťie data viitoare c├ónd comenta╚Ťi.
 • Cookie-urile Google Analytics – aceste cookie-uri sunt folosite pentru a urm─âri utilizarea ╚Öi performan╚Ťa site-ului ╚Öi a serviciilor noastre
 • Cookie-uri de publicitate – aceste cookie-uri sunt folosite pentru a difuza anun╚Ťuri care sunt relevante pentru dvs. ╚Öi pentru interesele dvs. ├Än plus, acestea sunt folosite pentru a limita num─ârul de ori ├«n care vede╚Ťi o reclam─â. Acestea sunt, de obicei, plasate pe site-ul web prin intermediul re╚Ťelelor de publicitate cu permisiunea operatorului de site. Aceste cookie-uri iti aduc aminte ca ai vizitat un site web si aceste informatii sunt impartasite altor organizatii, cum ar fi agentii de publicitate. Adesea, cookie-urile de direc╚Ťionare sau de publicitate vor fi legate de func╚Ťionalitatea site-ului furnizat─â de cealalt─â organiza╚Ťie.

Pute╚Ťi elimina modulele cookie stocate ├«n computer prin set─ârile browserului. Alternativ, pute╚Ťi controla anumite cookie-uri ter╚Ť─â parte utiliz├ónd o platform─â de ├«mbun─ât─â╚Ťire a confiden╚Ťialit─â╚Ťii, cum ar fi┬áoptout.aboutads.info sau┬áyouronlinechoices.com. Pentru mai multe informa╚Ťii despre modulele cookie, vizita╚Ťi┬áallaboutcookies.org.

Utiliz─âm Google Analytics pentru a m─âsura traficul pe site-ul nostru. Google are propria politic─â de confiden╚Ťialitate pe care o pute╚Ťi revizui┬áaici. Dac─â dori╚Ťi s─â renun╚Ťa╚Ťi la urm─ârirea de c─âtre Google Analytics, accesa╚Ťi pagina de dezactivare┬áGoogle Analytics opt-out page.

Informatii de contact

Autoritatea de supraveghere

Modific─âri la aceast─â politic─â de confiden╚Ťialitate

Ne rezerv─âm dreptul de a modifica aceast─â politic─â de confiden╚Ťialitate.
Ultima modificare a fost făcută în 24.05.2018.