BAITCASTING (1) Target – salaul (video)

Cand s-a intamplat asta nu stiu dar la un moment dat am incetat pur si simplu sa mai pescuiesc “normal”. Anormalul a venit atunci cand am vazut cateva filme in care era prezentat avantajul pescuitului la baitcasting si inevitabilul s-a intamplat. La inceput mai timid, mai stangaci, concluzionand intr-o pura obsesie despre acest tip de pescuit, respectiv baitcastingul.

Dupa o perioada de timp in care m-am specializat oarecum vis-a-vis de acest stil, pot trage niste concluzii pe care voi cauta sa le impartasesc cu dvs, atat cei nespecializati cat si cu cei foarte bine pregatiti in acest sens. Tot ce veti vedea in filmele urmatoare vor fi exclusiv opiniile mele personale bazate pe experienta, studiile si cunostintele mele. Pescuitul pe care il practic este unul specializat spre o singura specie tinta – salaul si toate detaliile prezentate vor avea legatura cu pescuitul acestui peste. Informatiile prezentate pot fi folosite si in cadrul vizarii unor altor specii de pesti rapitori, dar anumite particularitati din acest tip de pescuit evidentiaza prinderea exclusiva a salaului.

Primul episod prezinta in mod general echipamentele folosite in aces tip de pescuit (si nu numai), urmand ca in episodul 2 sa arat si sa comentez factorii externi (natura, loc de pescuit, tipul apei, etc.). Dupa aceste doua episoade generale voi diseca si analiza fiecare element prezent in cadrul acestui tip de pescuit (mulinete, lansete, fire, etc…). Voi prezenta fiecare particularitate, fiecare secret, fiecare sugestie legata de acel element asa ca tineti aproape !!!!!!

Pentru orice comentariu, intrebare sau dezbatere va astept in cadrul forumului.

Autor

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


Populare acum