PB PRODUCTS la Moara Vlasiei 2

   Moara Vlasiei 2 – un adevarat bazin al testelor pentru pescarii de crap din Romania. Aici este locul unde poti incerca momeli , echipamente, strategii  sau poate fi locul unde poti inchega o echipa.

   Echipa Infopescar a  decis de data aceasta sa testeze o serie de echipamente de pescuit si auxiliare. Cel mai important element  in arsenalul unui pescar  este trusa de accesorii. Spun asta pentru ca exista o multitudine de solutii in ce priveste lansetele ori mulinetele, insa pestii ajung pe salteaua de primire datorita carligelor. Este important in egala masura sa conectam carligul de firul principal cu materiale de calitate.

   Ne-am indreptat atentia catre PB Products pentru aceasta partida, un producator aparut parca de nicaieri, in urma cu 3 ani, pe piata romaneasca de profil. Primul meu contact cu aceste produse a avut loc la magazinul Famous Fishing Brands in vremea cand activam ca si consultant pe mai multe stiluri si tehnici de pescuit. Nu este un secret faptul ca sunt fan leadcore. Acest produs a fost tinta curiozitatii mele la momentul respectiv, ca mai apoi sa devina factorul decisiv in ce priveste alegerea produselor acestei companii. Am  inceput sa testez toata gama acestui producator realizand monturi de tip test care au ajuns pe malul unor lacuri celebre din Romania. Rezultatele obtinute de pescarii care au testat aceste solutii propuse de mine au avut un impact major in alegerile lor viitoare, PB devenind unica alegere in materie de fire pentru carlige, leadcore si carlige.

   Suntem pe Moara Vlasiei 2 , pontonul 8 penru o partida de 24 de ore. Provocarea acestei partide este indrazneata : 3 lansete -3  carlige marimea 6 tinta fiind crapii  de peste 8 Kg din acest lac.

Reteta  folosita a fost urmatoarea:

PB products : fir carlig : Jelly wire 25 lb

PB products : carlig : Anti Eject marimea 6

PB products : leadcore :  Downforce 45 lb

www.infopescar.tv

  Urmariti emisiunea si veti descoperi pe langa cele relatate mai sus si alte produse  de interes cu titlu de noutate in Romania   : bagajerie, avertizori  si swingeri  la un pret accesibil si calitate superioara ! Pe firul de par am folosit gama Magic Bait – Tournament Edition ( solubile, tari, pasta , pop-up). Rezulltatul provocarii il veti gasi in cadrul urmatorului episod  marca Infopescar, in curand in grila de programe.

 

Autor

Articolul precedent
Articolul următor

Similar Articles

Comments

Populare acum