Pescuit la pai pe balta Balaria (video)

Sunt momente cand obiecte comune, fara nicio legatura cu pescuitul, cum ar fi un simplu pai ramas de la bautura cu care ne-am delectat, ne pot fi de un real folos. Totul e sa stim cum sa improvizam.

De ce am ales ca exemplu tocmai un pai? Pentru ca in materialul video alaturat, va arat cum se poate realiza rapid o pluta culisanta si/sau fixa, extrem de ieftina si eficienta, in 2-3 minute, direct pe balta.

pai 2

Materiale folosite: un pai, poxipol (sau rasina epoxidica) si un vartej cu agrafa sau doar o sarmulita. Optional, putem introduce in pai si alice de plumb sau orice altceva care sa-l ingreuneze (chiar si apa), pentru prelestare.

Pornind insa de la aceasta improvizatie intamplatoare, imaginatia ne poate duce cu gandul la tipurile si dimensiunile de plute pe care le putem realiza, deoarece paiele se gasesc intr-o varietate mare de diametre, lungimi si culori, pe care le putem combina intre ele sau cu alte materiale. Paiele au calitatea de a fi foarte vizibile datorita stralucirii plasticului si culorii, sunt usoare, deci asigura cea mai buna flotabilitate si sunt foarte ieftine (gratis de la un fast-food). Pare prea frumos si simplu? Incercati si convingeti-va! Poate fi distractiv si folositor atat pentru voi, cat si pentru cei mici aflati la inceput de drum in pescuit.

Autor

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


Populare acum