Nume de cod : Miro Lake

Este greu sa refuzi o invitatie menita sa te poarte pe malurile unui lac despre care ai auzit vorbe amestecate. Fie ca sunt bune ori rele, important este ca poti merge sa te convingi ”pe pielea ta“ cum se spune.
Am mers sa vedem pe pielea noastra ce inseamna Miro Lake.  Am luat in calcul gradele din termometru, care anuntau o atmosfera de cuptor pentru o zi de sarbatoare cu rezonanta in lumea ortodoxa  “ Adormirea Maicii Domnului” .

DSC04116

   Ne-am bucurat de acest respiro care pentru multi s-a transformat intr-o vacanta de 4 zile, cum ne pricepem cel mai bine, pescuind.
 
  Am plecat spre balta in toiul noptii, pentru ca l-am rugat pe Sandu Podaru, administratorul lacului sa pregateasca o reteta de porumb care mi-a adus in trecut rezultate la partidele in care am pescuit la tehnica numita plantat.
 

DSC04087DSC00161

  Asa cum v-am obisnuit, am  pregatit un echipament “light”, format din feeder si match, pentru a demonstra inca o data ca o partida de 12 ore  se poate incheia placut si cu rezultate bune daca apelam la finete.
 

DSC04102DSC04115

 
  Am realizat monturile ce se preteaza acestui stil de pescuit formate din leadcore si plumb pierdut, la capatul carora am atasat pe un fir de 20 Lb carlige Gamakatsu Pop-Up MB1. Evident, plasticele de la Enterprise au fost momeala vizata.
 
  In pescuitul de finete, am alternat  intre match si feeder, in lungul malului, langa un perete de stuf lung de cca 15 m.

DSC04052

 
  Desi a fost extrem de cald, crapii au venit la mal unul cate unul, balul fiind deschis de Florentin cu un superb exemplar de 3 kg prins la feeder la ATENTIE! 4 metri de mal in fata lui. Nada de la Claumar si-a demonstrate inca o data calitatea, pe o balta unde nu a mai fost folosita.

DSC04095

 
  Locul in care m-am asezat, desi promitea crapi, a adus la mal numai carasi sariti de palma. Am  pornit la o vanatoare de crapi, pe apa mica si la temperaturi ridicate. Am gasit zonele unde stateau nestingheriti, insa ce am prins si cum am prins va las sa urmariti intr-un nou episod marca Infopescar, in curand in programul nostru TV.
 

DSC04035DSC04097

DSC04112DSC04043

DSC04070DSC04120

DSC04110DSC04111

 
  O partida relevanta sau mai bine zis, misiune indeplinita. Nume de cod: MIRO LAKE.
 
  Vom reveni pe malurile acestei ape pentru o partida complexa, dat fiind ca la prima intalnire am descoperit punctele slabe ale mustaciosilor din acest lac, prin pescuitul de finete.
 
Ne vedem in curand iar pana atunci ramaneti Infopescari!

DSC04085

Autor

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare acum