Trei romani au golit de peste, intr-o noapte, un lac din Italia

Braconierii români au făcut măcel pe un lac din Italia. Trei bărbați de origine română au fost reținuți după ce au pescuit toată noaptea într-o zonă protejată, folosindu-se de mai multe plase, informează vocedimantova.it.

Braconierii romani au facut prapadRomânii, dintre care unul este recidivist, au fost reţinuţi, după ce au fost filaţi toată noaptea. Operațiunea coordonată, desfășurată în zori, sâmbătă, 20 ianuarie, la Mantua, a permis intreruperea pescuitului ilicit pe care grupul l-a efectuat ore întregi pe lacul Inferiore, în zona barajului Masetti, comiţând un real masacru, având asupra lor 891 de pești, însumând în total peste 3 tone și jumătate, majoritatea exemplare superbe de crapi de mari dimensiuni, dar și alte specii, printre care amur, somn, caras, biban, şalău si ştiuca, unele protejate de lege.

Din fericire, o parte din pești au fost salvați, fiind aruncați înapoi în lac iar restul au fost distruşi, fiind consideraţi necomestibili. Autoritățile italiene le-au confiscat românilor 2 bărci și vehiculul pe care îl foloseau pentru a-și transporta captura şi plasele. Pescuitul este permis in Lombardia doar cu undița şi incepând din 20 ianuarie 2018, regulamentul de pescuit regional, care a intrat in vigoare, nu permite utilizarea plaselor nici de catre pescarii profesionişti, cu excepţia lacurilor mari şi numai cu aprobari speciale.

 

Autor

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Populare acum