World Carp Championship 2010

Cea de-a 12 editie a Campionatului Mondial de Prescuit la Crap este organizat de Angling Trust, singura detinatoare din Marea Britanie a drepturilor pentru organizarea si desfasurarea tuturor competitiilor de pescuit in apa dulce, mare sau rauri. Acesta editie a World Carp Championship se desfasoara la Linear Fisheries intre 7 si 10 Octombrie 2010, avand la start 20 de loturi (tari) care vor participa la acest eveniment prestigios.

poza_front_page_copy

Avand in vedere ca este organizat pe teren propriu, Campionatul Mondial de Crap din acest an sau World Carp Championship, ca tot suntem pe teren englez, aduce mari sperante echipei britanice. Echipa gazda, detinatoare a titlului de vice-campioana in Franta in 2009, spera sa isi ia revansa asupra mai norocoasei echipe din Africa de Sud, dubla-campioania mondialia entitre, dupa cum o spune intr-o nota retorica oarecum si afisul oficial: WHO CAN STOP A SOUTH AFRICAN HAT-TRICK?

Cele douazeci de natiuni participante la CM in acest an sunt: Belgia, Bosnia & Herzegovnia, Bulgaria, Croatia, Anglia, Franta, Grecia, Italia, Kazakhstan, Letonia, Lituania, Macedonia, Portugalia, Romania, Rusia, Serbia, Slovenia, Africa de Sud, Spania si Ucraina. Oficialii britanici sustin ca au depus oforturi imense pentru organizarea acestei editii si spera sa fie una dintre cele mai bine organizate competitii mondiale de pescuit de pana acum. Evenimentul este deschis publicului larg in perioada 7- 10 octombrie 2010.

Managerul lotului Marii Britanii, Mitch Smith, intr-un interviu acordat unei publicatii online britanice spune ca:“...este oportunitatea pe care au asteptat-o pescarii englezi, iubitori ai acestui stil de pescuit, sa arate lumii cu ce se mandresc si ce pot oferi in Anglia, lacurile Linear’s reprezentand una dintre cele mai atragatoare locatii care vor rasplati loturile participante cu crapi mari si multi. Lotul nostru este fara nicio indoiala cel mai puternic pe care l-am fi putut pregati pentru acest eveniment, toti cei 6 membri pescuind frecvent pe lacurile Linear’s, asa ca ne asteptam sa fim o echipa greu de invins. Aceasta este a sasea etapa a Campionatului Mondial de Pescuit la Crap la care suntem invitati si sunt cat se poate de dornic sa facem din acesta, anul in care sa asezam titlul suprem alaturi de alte medalii de argint si bronz castigate ca lot, precum si de medaliile de aur si argint castigate in competitia individuala.

johnmitchwinnersbelgrade

Dick Clegg, OBE manager de Evenimente Internationale, a declarat: „Am incredere deplina in capacitatea echipei britanice si a managerului sau de a castiga titluri dintre cele mai importante in primul Campionat Mondial de Pescuit la Crap FIPSed organizat vreodata intr-o locatie britanica. Mitch Smith a facut o treaba excelenta in selectionarea lotului si in organizarea evenimentului si merita toate laudele pentru eforturile depuse. Voi urmari cu sigurata in direct o parte a acestui eveniment de 4 zile si ii invit pe toti pescarii interesati sa sprijine echipa Angliei, petrecandu-si ceva timp urmarind aceasta competitie unica in lume”. Concluzia noastra este ca englezii deja se vad cu cupa in propriul vestiar. Sa speram spre binele lor ca au pescuit cu folos, mult si in conditii similare de Campionat Mondial pe aceste 3 lacuri, astfel incat sa nu aiba parte de surprize neplacute de la alte natiuni mai modeste. Infopescar va va tine al curent cu desfasurarea Campionatului Mondial de pescuit la Crap care incepe joi 7 octombrie 2010, in topicul special realizat in cadrul Forumului. George Iorga (gor965), Cristian Rudeanu, Gabi Tomulescu, Dan City Center, Cosmin Ronta (Qnyx) si altii vor fi conectati la evenimente si vor comenta pentru dumneavoastra.

Sa tinem pumnii lotului nostru… poate ACUM… HAI ROMANIA!

Autor

Articolul precedent
Articolul următor

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare acum