Cu un feeder in vizita la Green Paradise

   O vizita la Toni Comsa, administratorul baltilor de la Green Paradise, e intotdeauna o placere. “Omul sfinteste locul” este zicala care i se potriveste cel mai bine, pentru ca mereu ne surprinde cu noutati. 

DSC05227

   Cei care vor veni in acest sezon la pescuit, vor avea placerea sa gaseasca dotari suplimentare la cabanute. Au fost montate usile si ferestrele, au aparut gratare pentru amatorii de prajeli dar cel mai important este ca a fost tras curent la fiecare stand, astfel ca incalzirea cu o aeroterma, un frigider portabil sau iluminarea nocturna a standului, vor fi la indemana oricui. Urmeaza acoperirea cu stuf, pentru o mai buna izolare termica.

DSC05212

DSC05200

DSC05199

DSC05197

   In ceea ce priveste pestele, s-au facut si se vor face constant populari pentru mentinerea densitatii si este vizata in continuare cresterea dimensiunii medii si a numarului de exemplare mari. Balta mica a fost si ea amenajata pentru marirea numarului de standuri, putandu-se pescui acum pe mult mai multe locuri fata de anul trecut. A fost populata cu caras mare din Dunare si cu ciortan de consum, asa ca toti cei care doresc un pescuit exclusiv stationar, de senzatie si cu beneficiul unei sacose pline, sunt asteptati cu varga si plutele la Green Paradise pe balta mica.

DSC05110

DSC05111

DSC05160

DSC05119

DSC05141

DSC05142

DSC05189

   Laurentiu, care m-a insotit si de aceasta data, a avut rezultate foarte bune cu nada de conceptie proprie, punand pe salteaua de primire nu mai putin de 7 ciortani in cele cateva ore petrecute la Green Paradise, fapt cu atat mai laudabil cu cat era o balta necunoscuta pentru el iar vremea a fost neprielnica si de data asta, biciuindu-ne fetele cu un vant rece si taios.

DSC05184

DSC05106

   Vom reveni cu placere de fiecare data la Green Paradise, atat pentru cate un concurs, cat si pentru o zi-doua de relaxare in aceasta oaza de liniste, verdeata si aer curat de la poalele muntilor, lucru pe care vi-l recomandam si voua prieteni.

Autor

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


Populare acum