Spinning in Croatia cu Infopescar

Stiut fiind faptul ca internetul are si partile lui bune, il mananca tastatura pe amicul liviu _strong si ne da de stire ca se pregatesc evenimente si pe alte meleaguri. Lasand deoparte incrancenarile fara rost din campionatul intern de spinning, imi indrept atentia spre mirificul link de pe internet si conchid…

pescuit-in-croatia

La sfarsitul lunii mai in Croatia are loc un concurs de pescuit la rapitori cu momeli artificiale  la care si-au anuntat prezenta 8 natiuni printre care si Romania. Punctand doar stiuca si somnul am considerat ca este o provocare si alaturi de prietenul Robert Boanta (aka Boilies pentru cunoscatori) am hotarat sa facem echipa. Evident nu suntem singuri si ii avem pe Serbanescu Florian aka Shonel si Predescu Ion aka Doctoru intr-o alta echipa, fratii Sofonea (Bogdan si Mishu) alaturi de ei plus un tandem de prieteni format din Bogdan si Dorian cu care vom purcede astfel intr-un grup deocamdata de 4 echipe spre mustatile somnilor din lacul Vrana, la Pakostane.

vrana-lake

In concurs vor puncta cum spuneam numai somnul si stiuca diferentiat, adica stiuca de 40 cm=40 de puncte si in continuare 1cm=1punct iar in cazul somnului de la 40 cm=20 de puncte si in continuare 1cm=0,5 puncte ( mm? Suna cunoscut ? De vreo 2 ani ati auzit asta ? No problemmo … keep on fishing …).

Daca ar fi sa trag o concluzie, si in acest caz, pot spune doar ca iata la altii se poate … da se poate…ceea ce pentru noi in campionat a fost fie prea greu de facut clasamentul, fie prea complicat de inteles si astfel ne chinuim sa prindem pestii nostri fara probleme .

Lacul de concurs am inteles, din discutiile mele cu vicepresedintele IFC, Ante RASIC, ca dispune de o suprafata de 32 de km patrati, cu mult peste, pescuitul pe aceasta pista fiind strict catch&release si dispunand dupa spusele lui Ante de stiuci de pana la 15kg si somn de chiar si 100de kg.

somn-in-croatia

Un fapt interesant va fi pescuitul in fiecare prima ora a fiecarei zile de concurs cu momeli din partea sponsorilor :

„Ruma”de la Orka

orka

„Idra” de la Karlovici

idra

„Monarch Dok” de la Vinkovci

Monarck-dok

Toate fotografiile sunt din continutul paginii de Facebook al International Fishing Club – camp Pakostane

Astfel alaturi de alte 36 de echipe din Bosnia – Hertegovina, Suedia, Olanda, Slovenia, Serbia, dar si echipa nationala a Croatiei, vom merge in Croatia, spre lacul Vrana de la Pakostane de unde, sper, sa ne intoarcem in primul rand cu mai multi prieteni si mai ales sanatosi …

ziardepescuit

Infopescar Tv, sustinator al deplasarii noastre in Croatia, va transmite de la fata locului stiri de ultima ora…

corespondent special: Ovidiu “14” Ristivan

Autor

Articolul precedent
Articolul următor

Similar Articles

Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


Populare acum